divendres, 1 d’abril del 2011

FILET DE PERCHE "AU MENU!"


Menjar:
Amanida amb foie-gras
Filet de perche amb patates fregides
Pasta de poma.
Preu: Baix 15.-CHF Amanida, plat del dia, postres.

Ambient: seria un ambient equivalent « menú manobres » de catalunya. Mecànics, paletes… soroll, però s’hi veu vida i ambient.

"Design": Aquí s’aprofita l’espai. Moltes taules per tenir molta gent fent el menú (possiblement més econòmic de Lausanne). L’estètica no es coneix


Negatius: tensions per tenir aigua de l’aixeta.
Pel preu, és aceptable, “perche” ben cuinada, suau, salsa de pot i patates congelades. Els postres casolans, porten a la memòria aquells postres de puding tan arrelats a BCN.

Altres: Per fer festa un divendres de “filet de perche” sense danys colaterals a les butxaques, és un gran què. No recomanable anar-hi sol.