dilluns, 1 de novembre del 2010
CHEZ GIOVANNI
Pizza:
Preu:17.-CHF
Ambient: de barri, el cuiner saluda a tothom. A mi en Italià. Suposo que en faig cara.
Massa: correcte, amb gust a llevat i cervesa.
Cocció: Molt encertada, lleugeres crostes imperceptibles de cremat.
Ingredients: Bona qualitat, xampinyons naturals i pernil amb gust a pernil són d'agrair. Mozzarella neutre
Presentació: visualment una meravella / gust acceptable i estrany
"Design": Estovalles de quadres, pintures d'Itàlia, oli amb herbes, clàssic.
Positius: la pizza en si
Negatius: Espera / forn convencional
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
M'ha agradat lo de forn convencional...deu ser en contraposició a forn de llenya?
Salut...i una abraçada¡¡¡¡
Edu.
Publica un comentari a l'entrada